sunnuntai 9. joulukuuta 2012

9.12.Eilen oli huono päivä. Jalkoihin sattui ja selkää särki. Itkin varpaitani, jotka olivat ihan jääkalikat huolimatta kaksista villasukista ja kahdesta viltistä. En jaksanut tehdä mitään, joten vaikka tunsin itseni luovuttajaksi, niin menin päiväunille ja nukuin kolme tuntia. Kun heräsin, mittasin kuumeen ja huokaisin. En ollutkaan saamaton laiskuri, olinkin sairas. Taas. Sainkin juuri kuuloni takaisin (tärykalvo puhkesi sen korvatulehduksen seurauksena), joten johan tässä joutaa taas sairastaa. 

Perjantaina sain kuitenkin Raikun joulumysteerisukkaa alulle. Toinen sukka on ensimmäisen vihjeen osalta valmis, toisessa on kärki tehtynä.

mysteerisukka

Vähän kiristää, mutta ei yhtään niin pahasti kuin yleensä. Olen joko oppinut neulomaan kirjoneuletta tasaisemmin tai sitten se taika on noissa neliskanttisissa puikoissa.

3 kommenttia:

 1. Sitä tautia on liikenteessä. Itse olen ainakin maailman huonointa seuraa sairastaessani sillä kiukuttelen kaikille. Voimia ja kuumaa juomaa sekä roppakaupalla C-vitamiinia.

  Mysteerisukka näyttää kivalta. Itsekin otin tallelle ohjeen mutta en tiedä ehdinkö ihan heti aloittaa. Kiva katsella kuvia näistä valmistuvista.

  VastaaPoista
 2. Minä kärsin (varsinkin iltaisin) jalkojen ja alaselän jäätymisestä. Jos en saa jalkoja ja selkää lämpimäksi, unta on ihan turha odotella.
  Eräänä iltana sain suuren idean ja otin peiton alle kaveriksi lämmitetyn kauratyynyn. Ei ole tarvinnut sen jälkeen unta odotella kylmyyden vuoksi. Suosittelen kauratyynyä kipuihin ja lämmittimeksi.

  VastaaPoista
 3. Ihanaa sukkaa olet neulomassa :) Voi raukkaa kun olet kipeänä <3 Tuo korvajuttusi kuulosti todella kurjalta, onneksi olet sen jo selättänyt. Oikein pikaista paranemista sinulle ja lepäile , neuloskele ja tee kaikkea kivaa mitä vain jaksat. Toipuminen sujuu niin toivottavasti nopeammin :) Halit ja empatiat täältä Littoisista.

  VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)